Noutăți

Cabinet de avocat Lupu Paula-Alina cu sediul în mun. Iași organizează un stagiu de practică (internship)

Data

Cabinet de avocat Lupu Paula-Alina cu sediul în mun. Iași organizează un stagiu de practică (internship) destinat studenților facultății de drept (anul III sau IV) sau absolvenților.

În cadrul stagiului de practică, studenții/absolvenții vor fi implicați în proiectele cabinetului, având ocazia de a pune în aplicare cunoștințele teoretice acumulate în facultate.

Avocatul titular preia doar cauze civile, însă studenții/absolvenții au posibilitatea de a aprofunda și domeniul dreptul penal cu ajutorul avocatului colaborator.

Candidatul ideal trebuie să fie o persoană serioasă, punctuală, să își fi însușit în facultate limbajul juridic, precum și să dea dovadă de o bună cunoaștere a limbii române, de ușurință și fluență în exprimarea scrisă și orală. De asemenea, să poată aloca 3-4 ore pe zi activității de practică, iar în cazul în care intenționează să susțină examenul de intrare în profesia de avocat și, deci, își dorește o colaborare și pe viitor, cu atât mai bine. 🙂

Locuri disponibile: 1-2 locuri

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul, însoțit de o scrisoare de intenție (sau o scurtă prezentare), la adresa de e-mail avocatpaulalupu@gmail.com

P.S. Scrisoarea de intenție/prezentarea este obligatorie și am solicitat-o pentru a vedea cum se exprimă candidatul, cum abordează un eventual colaborator și dacă stăpânește minime reguli de conduită.

Distribuie articolul:

Facebook
LinkedIn

MAI MULTE
ARTICOLE