Avocat

Paula-Alina Lupu

Drept civil
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Drept internațional privat
Paula Alina Lupu - avocat Iasi

Paula-Alina Lupu

avocat coordonator

Telefon: 0755 795 608
E-mail: avocatpaulalupu@gmail.com

Descriere

• Avocat, autor/coautor cărți și articole de specialitate juridică, colaborator al Revistei de Dreptul Familiei.

• Autor al lucrării „Daunele morale și prestația compensatorie la divorț. Jurisprudență relevantă și comentată” publicată la Editura Universul Juridic, în anul 2019. Cartea poate fi achiziționată de
aici.

Paula-Alina Lupu este avocat in Baroul Iasi, specializat in drept civil, fiind avocat pledant și de consultanță. Își desfășoară activitatea în calitate de titular al Cabinetului Individual de Avocat „Paula-Alina Lupu” înființat în conformitate cu Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

În calitate de avocat definitiv, are dreptul de a pune concluzii în fața tuturor instanțelor judecătorești: Judecătorii, Tribunale, Curți de apel, Înalta Curte de Casație și Justiție.

Distinct de exercitarea activităților specifice profesiei de avocat, Paula-Alina Lupu are o bogată activitate publicistică în domeniul juridic, după cum a participat, de-a lungul timpului, în calitate de speaker la numeroase conferințe și dezbateri.

De asemenea, activitatea sa a presupus, organizarea mai multor stagii de practică pentru studenții și absolvenții de drept, o mare parte dintre cei care au beneficiat de îndrumare, promovând examenul de intrare în profesia de avocat. Totodată, asigură servicii de pregătire/meditații cu studenții sau absolvenții de drept la materiile: drept civil, dreptul familiei, drept procesual civil.

Portofoliul de clienți este alcătuit din persoane fizice, dar și din persoane juridice, iar cu acestea colaborăm, în principal, în baza contractelor tip „abonament”, respectiv contracte de asistență juridică permanentă. Activitatea profesională se desfășoară cu preponderență în județul Iași, dar putem asigura reprezentarea în orice oraș din țară.

Istorie & expertiză

Activitate profesională

Publicații

Autor/coautor de cărți și articole în reviste de specialitate juridică, dintre care enumerăm:

Participare la conferințe, dezbateri

(selecție)

Apariții media

(selecție)

Altele

Contactează-mă acum!
SAU

Cum pot să vă ajut?
Trimite un mesaj sau fă-ți o programare: